Seks hastalığım komşu oğlunada çaktırdı

Merhaba porno hikaye okurları sizlere ilgin anlamlı ve bilakis çok hoşunuza gidecek bir seks hikayemden bahsetmek istiyorum. Ne kadar doğrduur bu yazımı burda paylaşmak bilmiyorum ama gördüğüm şuki bu tür yazıları erkeklerden çok bayanlar okur olmuş ki buna açık konuşmak gerekirse bende dahilim. Her neyse Ben doktorların söylediğine göre halk dilinde de gayet iyi bilinen seks hastalığına yakalanmışım bu hastalık gündüzleri gece geceleride bitmez yapıyormuş erkeklerin ter  kokusu üstümde çıkardıkları ses galiba hoşuma gidiyor. Her neyse komşumuzun oğluyla yaşadığım güzel bir seks hikayem var bunu sizlerlede paylaşmak istiyorum..
 
Bizim yan komşunun Samet adındaki oğlu ile yaşadığım harika ve bir o kadar da unutulmaz seks hikayesini sizlerle de paylaşmak istiyorum. Son yıllarda ondaki değişim beni çok etkilemişti. Gözlerimin önünde büyümüş, o yarağı kocaman olmuştu. Ben artık onun tarafından sikilmenin hayalleri ile yaşamaya başlamıştım. Hatta sürekli onunla fantezi dolu sex hikayeleri yaşadığımı hayal ediyor, beni sikmesi için neredeyse can atıyordum.
 
Sonunda yaşadım ki buradan sizlere yazıyorum. Neyse size Sameti tanıttım biraz da kendimden bahsedeyim. Adım Gamze ve 26 yaşında evli bir bayanım. Kocam safın önde gideni seks konusunda da beni çok fazla tatmin etmiyor diyebilirim. Belki de ben çok azgın olduğum için bana öyle geliyordur.
 
Bir gün annesi salatalık istemek için onu bize göndermişti. Ben de onu evde oyalamak için elimden geleni yapıyor, sürekli yeni bir sohbet konusu açıyordum. Kocam evde yoktu ancak akşam gelirdi. Sohbet seks gelince Samet şakayla karışık bana dokundu. O anda bütün kadınlığımla azdım. Resmen tek bir dokunuşla bile amım sırılsıklam olmuştu. Ben ona salatalığı verdim ve hadi annene ver hemen geri gel bir kahve içelim dedim. Sanırım ne demek istediğimi anlamıştı.
 
Hemen gidip geri geldi. Daha eve girer girmez hemen dudaklarına yapışmıştım. O da ellerini göğüslerime atmış, çoktan okşamaya başlamıştı bile. Ara sıra da ellerini kalçalarıma indiriyor ve göt yanaklarımı sıkıyordu. Artık çok azmıştım ve bir an önce benim ateşimi söndürmesi şarttı. Beni kucağına aldı ve koltuğa oturdu. Bir yandan dudaklarımı öpüyor bir yandan da kalçalarımı avuçlamaya devam ediyordu. Meme uçlarımı ağzına aldı ve emmeye başladı. Ben ise artık zevkten çılgına dönmüş durumdaydım.
 
Bir an önce beni sikmesi gerekiyordu resmen alev alev yanıyordum. O da öyle yaptı zaten hemen koltukta yarağını çıkardı. Çok sabırsızdım hemen üzerine oturarak yarağı en derinlerime kadar aldım. Daha sonra da o kalın yarağın üzerinde zıplamaya başladım. O kadar güzeldi ki her defasında daha da gazla kendimden geçiyordum. Artık boşalmaya yakın beni sırt üstü yatırdı ve bacaklarımı omzuna atarak amımı sikmeye başladı. Hızlandıkça ben çığlık atmaya başlamıştım. En sonunda yarağını amımdan çıkardı ve suratımı, göğüslerimi her yerimi dölle doldurdu.

Bir cevap yazın