Gay doğmadım ama amcam gay olmamı sağladı

Lise  yillarindan beri kendimi kadin gibi düsünmekten zevk alirim.Böyle olmamda ki sebep belkide cocukken yasadiklarim di.Simdi size yasadigim olayi anlatacagim.

18-19 yaslarindayken köye yaz tatili icin gittigimizde kuzenlerim ve yasitlarimizla seks hakkinda konusur,birbirimizin yaninda otuzbir cekerdik.Bir aksam ben,amcaminoglu,Almanya dan gelen akrabamiz ve Murat diye bir arkadasimizla Kenanlara yatmaya gittik.

Seks ve kadinlarhakkinda konusulmaya baslanmisti gecenin ilerleyen saatlerinde.Herkesin siki kalkmaya baslamisti yavas yavas.Tam bu sirada amcaminoglu “herkes sikini cikarsin kimlerinki daha büyükse kück sikli olana dayiyacak”dei.

Herkes kabul etti,bende etmek zorunda kalmistim.Önce amcamin oglu cikardi sikini,gercektende büyük bir siki vardi.Sonra Murat cikardi ve Kenan.Kenanin ki hepimizinkinden büyük ve damarliydi.En kücük sik benimkiydi.Evet kaybetmistim ve ücü de azgin bir sekilde bana bakiyordu.

Camura yatmaya calistim ama beceremedim.”Sokmuyacagiz sadece herkes beser dakika götüne dayayacak”diyerek beni ikna ettiler.Bende”acikta olmaz dössege yatip yorganin altinda olursa olur.”diyerek kabul ettirdim.Önce kuzen yanima yatti pijamamin altini dizime kadar indirdi ve koca sikini götüme dayadi.

Acikcasi ilk basta korkmustum ama sikin o sicakligini hissetmek hosuma da gitmisti.Sonra Murat girdi yataga o da götüme dayiyor bir ileri bir geri hareket ettiriyordu.Sira Kenan daydi.Onun siki gercekten büyüktü,arkama uzandi sikini eliyle götümün rarsina dayadi belime yapisti ve sertce sürtündü.

Bu benim cok hosuma gitmeye baslamisti.Bir yandan da kulagima “sokmako kücücük deligine sokmak isterdim” diye fisildadi.Olanlar aslinda beni utandirmisti.Ama bir yandanda zevk almistim.Götüme sokmamislardi ama sicakligini hissetmek hosuma gitmisti.

Köyden tekrar Mersine döndügümüzde bu olanlari düsününce sikim kalkiyor ve götümü parmagimla oynayarak 31 cekiyordum.Özellikle kuzenin ve Kenanin o güzel yarraklarini düsünmek beni cildirtiyordu.

Artik evde nezaman yalniz kalsam hemen cirilciplak soyunuyor aynanin karsisina gecip götüme bakiyor,ablamin külotlarini giyiyorkendimi izliyordum.Bazende götüme ince ve yumusah seyler sokarak tatmin oluyordum.Vucudumdaki killari almakta beni tahrik ediyordu.

Orta ikiden lisa sona kadar köydeki olaydan baska hicbir sey yasamamistim.Ta ki 98 yazina kadar.Evet Almanci Kenanin ailesi Mersinden bir yazlik almislardi.Aksamda bizimkiler onlara ziyarete gideceklerdi.Bu beni cok heyecanlandirdr.Kenan i 4 sene sonra tekrar görecektim hemde daha büyümüs olarak.

Aksam kenanlara bende gittim.Onu görünce heyecanlanmistim.Cok samimi yaklastik bir birimize.Gerci türkcesi birazcik bnozulmustu ama genede muhabbet ettik.Gitmeye yakin Kenan in annesi bana “Yarin biz köye gidecegiz 3 günlügüne,gel burda kal yazlikta Kenan a arkadaslik edersin”deyince mutluluktan ucacaktim.

Kenan da “tabi ki hem kimseyi tanimiyorum burda ,sikilmam bu sayede”diye ekledi.Bende hemen kabul ettim.Eve döndügümde hemen planlar yapmaya baslamistim nasil sikisebilirim onunla diye.Bonyaya girdim vücüdumdaki bütün killari aldim.zaten fazla da yoktu.

Sonra ablamin odasina gecip onun beyaz tangasini,makyaj malzemelerini ,badisini ve mini eteklerinde birtanesini alip cantaya attim.Sabahta ilk isim gidip bir beyaz jartiyer almak oldu.

yazliga vardigimda icim kipir kipirdi.Kapiyi caldim .Kenan kapiyi acti,altinda bir silip bokser vardi,üst tarafi ciplakti.Bu beni iyice azdirmisti.Beraber kahvalti yaptik.Sonra sahile denize girmeye gittik.Kumsalda bana”nekadar düzgün ve tüysüz bacaklarin var senin”dedi.Suda sakalasiyor birbirimize degiyorduk.

Arkama gecip beni kucakliyor bu aradada koca sikini götüme degdiriyordu.Epey yüzdukten sonra eve geldik.Dusa önce o girdi yanimda soyunmustu.mayosunu cikarir cikarmaz o kocaman siki gözlerimin önündeydi.

Dahada büyümüstü ve bu inik haliydi kalktiginda nasil olurdu acaba bunu düsünmek bile basimi döndürüyordu.Sonra bende onun gibi yaninda soyunarak dusa girdim.Parlak /tüysüz vücudumu ve tas gibi kalcalarimi görünce gözlerini benden alamadi.

Ak´sam olmustu.ikimizde üstlerimiz ciplak bir sekilde balkonda sohbet ediyorduk.Ben lafi birden köye getirdim.Arkadaslardan amcamin oglu sinan dan falan bahsettik.Artik dayanamayip benim götüme dayadiklari o geceden söz actim utana sikila.

Kenan lafa girip “evet cok güzeldi benim icim seni gercekten o gece sikmek isterdim”diye sakayla karisik gülümsedi.Benimtepkimi bekliyordu.”Evet benimde cok hosuma gitmisti özellikle senin sikini götümde hissetmek daha büyük bir zevkti.Hano o kücücük deligine sokmak isterdim demistin ya o simdide gecerlí.simdi yapabilirsin”dedigimde sasirmisti.

Ben elinden tutup salona dogru cektim cevap vermesine firsat kalmadan.O da dudaklarima yapisarak cevabini vermisti aslinda.Dili agzimin icindeyi deli gibi öpüsüyorduk.Sonra koltuga oturttum.Boynundan öpmeye baslayarak gögüslerini karin kaslarini dilleyerek assagiya dogru indim.

Sortunu cikardim cikardim ve iste o inanilmaz yarrak karsimdaydi.Elimle zor kavriyordum.Önce basini biraz yaladim ve agzima zar zor alabildim.O da eliyle basimi iyice bastiriyor sikini bogatima kadar sokuyordu.Agzimin icinde zonkluyordu.Birazdan ayaga kalktim ve “bu daha hicbirsey simdi bana 15 dakika ver ve sonrasina karisma”diyerek cantami alip banyoyoya gittim.kapiyi kilitledim.

Siki kalkmis bir sekilde salonda öylece kalmisti.Cantadan tangami ve jartiyeri cikarip giydim.sonrada badiyi ve mini etegimi.Daha sonra kirmizi ruj ve ojemi sürdüm.FAr ve rümelden sonra bir kadindan farkim yoktu.Iceride biraz fazla kalmistim.Kapiyi vurup “hadi mam cik artik yoksa kapiyi kirip gircem “dye bagiriyordu.

Bu benim daha da hosuma gidiyordu.Kapiyi acip karsisina gectigimde nerden geldigini sasirmis bir vaziyette sadece”WOOW”diye bir ses cikti agzindan.”Evet askim simdi beni istedigin gibi sikebilirsin”dedim.

Önünde mini etegimle kivirtarak salona dogru yürüdüm.Geldi yanima oturdu öpüsmeye basladik elleriyle bacaklarimi oksuyor etegimi yukari dogru kaldiriyordu.BEnde bir elimle sikine otuzbir cektiriyordum.Sirt üstü yatirdim sikini dilliyor ve gözlerinin icine bakiyordum.

“Canim askim em onu “diye inliyor bir eliylede etegimin altindan götümü mincikliyordu.10 dakika kadar agzima aldim o güzel sikini emdim.Sonra ayaga kalkti beni kendine dogru cekti siki göbegime degiyordu ve beni deli gibi öpüyor´”Senin o güzel götünü sikecem orospum”diye fisildiyordu.

Birden beni ters cevirdi ve yemek masasina yaslayip domaltti.Etegimi yukari dogru kaldirip tangami görünce iyice azdi ve”Seni öyle bir sikecem ki tadina doyamiyacaksin”diyerek tangami jartiyerimin üzerinden dizlerime kadar indirdi.Güzel ve dolgun götüm karsisindaydi artik.

Dizlerinin üzerine egilip götümü araladi.Daracik deligimi yalamaya basladi.Zevkten cildiriyordum.”Sik beni erkegim,yarragini sok deligime”diye inliyordum.Sözlerim iyice azdirdi onu sanki diliyle sikiyordu götümü.Sonra parmagini dayadi ve deligimden soktu.Sonra ikinci ve ücüncü parmagini sokup hizli hizli hareket ettiriyordu.Zevkten gzüm dönmüstü,”sikini istiyorum o koca sikini sok artik”diyi yalvariyordum.

Artik oda dayanamadi ayaga kalkti ve sikini göt deligimie dayadi.Onu orada hissetmek bile cildirtiyordu beni.Yavas yavas zorlamaya basladi ama girecek gibi degildi siki.Bende sikimi saga sola hareket ettirerek girmesine yardimci olmaya calisiyordum.”OHHH”nihayet basi girmisti.Yavas yavas hepsini soktu.

Cok güzel bir duyguydu o koca sikin hepsini götümün icinde hissetmek.Sonra hizlandi:Deli gibi sikiyordu beni.Baldiri kal´calarima sertce carpiyor cikan ses salonu dolduruyordu.”Sik beni diyordum daha hizli daha hizli”Beni domalmis vaziyette sikerken bir eliyle sacimi cekixor bir orta parmaginida agzima vermis emdiriyordu.

Beni on dakika öyle siktikten sonra cevirdi ve beni yüzüstü halinin üstüne yatirdi.Sonra arkama gecti sikini götümü ralayarak bir hamlede soktu.Üzerime iyice abandi ve beni deli gibi sikmeye devam etti.Ben zevkten haliyi yoluyordum.Üzerimden kalkti bu sefer ben onu sirt üstü yatirdim halinin üstüne.

Siki muhtesemdi dimdik duruyordu karsimda.Üzerine gectim ve sikini elimle kavrayip deligime yerlestirdim.Sonra yavas yavas üstüne oturdum.Sanki mideme jkadar girmisti.Yavas yavas hizlandim ve oturup kalkmaya basladim.O da belimden tutup daha hizli bebegim benim kadinim diyi inliyordu.

Dassaklarim dassaklarina carpiyor iyice aziyordum.Birden titremeye basladi ve icime patliyordu.Sicak döllerini icime akitiyordu.Cok güzeldi.Ter icinde üzerine yigildim ve öylece bir kac dakika kadar kaldik.Sonra beraber dusa girdik.Dusta bana”Ben bircok kadinla sikistim ama sen hepsine bes basarsin”dedi.

Bende köyde bana dayadiginiz günden beri senin sikinin hayalini kuruyordum,daha bitmedi diyerek egildim ve inmis sikini emmeye basladim.Agzimda büyüdü ve kocaman oldu.Onu bu sekilde tektar bosalltim.Onunla ücgün daha gecirdik.olanklari siz düsunun.

Bir cevap yazın