Ablamı karım ettim amını parçalıyorum

Ablamı karım ettim amını parçalıyorum.
Merhaba bütün seks hikayeleri okurları. Size bir ay önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Ben oldum olası ablamı arzulamışımdır. Bu arada ablam 22 yasında çok sexi bir kızdır.o günlerde bizim dayı oğlunun düğünü vardı ve herkes düğüne gitmişti. Ben ve ablam hariç aksam yemeğini yedikten sonra ablam ben duş alacağım diyerek banyoya gitti bende önceden almış olduğum porno filmini takip izlemeye başladım adam kadını öyle bir sikiyordu ki dayanamayıp hemen boşaldım. Elimi yıkamak için lavaboya giderken bonyonun kapısının açık olduğunu gördüm ve aralıktan baktım aman Allah’ım hep arzuladığım o vücut karşımda çırıl çıplaktı hemen elimi sikime attım ve okşamaya başladım ama bana yetmiyordu mutlaka ablamı sikmeliydim.
Hemen ocağa şu koyup çay yapmaya başladım aş sonra ablam banyodan çıktı odasına giderken abla çay yaptım gel beraber içelim dedim oda dur üstümü giyinip gelim ve aş sonra üstünde askılı bir tsort ve şortla içeri girdi onun o sütun gibi beyaz bacaklarını görünce aklım başımdan gitti sanki mutlaka sikmeliydim. Hemen uyku hapı koyduğum çayı ablama verdim afiyetle içti ve biraz sonra uyuklamaya başladı abla seni yatak odana götüreyim diye kaldırdım ve kucağıma alarak yatak odasına götürdüm ablamı yatağa yatırdıktan sonra odanın penceresini açarak sigara içmeye başladım.
bir yandan da ablama bakıyordun ve içimden hep arzuladığım o vücut karşımda diye düşünüyordum sigaramı attım pencereyi kapatıp pedeleri çektim ve ablamın yanı na gelip dudaklarını öpmeye başladı o kadar güzel bi duyguyduki anlataman hemen tişörtünü çıkardım sırt üstü yatırıp dudaklarından başlayarak göğsüne kadar emdim kimizi sutyenini çıkarıp memelerini uvuçlayıp bir yandan da emip sırıyordum taki meme başları fındık gibi kabarıncaya kadar.ve yavaş yavaş aşağıya indim kırmızı dantelli kilotunun ostünden amini öpmeye başladım kilotunu aşağıya çekerek amini yalamaya başladım tadı harikaydı ami iyice sulanınca artık vakti geldi diyerek bacaklarını omzuma alıp başını yavaşça soktun gidip gelmeye başladım ve gittikçe hızlanıyordum artık kendimi kontrol edemiyordum amini parçalamak istiyordum ve dibine kadar kokluyor dum gelmeye yakın sıkımı çıkardım ve ağzını açıp ağzına boşaldım. yüz üstü yatırıp götünü yalamaya başladım.
İyice ıslattıktan sonra orta parmağımı soktum ve sonra işret parmağımı biraz genişlettikten sonra sıkımı götüne sürtmeye ve yavaş yavaş bastırmaya başladım ama deliği çok dardı bir türlü girmiyordu hemen kirem getirip sikime ve götüne sordum basını deliğine götürdüm ve olanca gücümle ittirdim evet sonunda sıkımın başını götüne geçirmiş ve yavaş yavaş gidip geliyordum biraz sonra hızlanmaya başlam o kadar hızlanmıştım bir ara götünün kanadığını farkettim ama kendimden geçmiştim durmak bilmiyordum ve sonunda götüne boşaltım sıkımı çıkartıp yanında bir sigara içtikten sonrağışsilerini giydirdimodayı toparlayıp yatmaya gittim. sabah kalktığında ablamın çarpık yürümesinden anladımki götüne çok yüklenmiş tim siz eablamla yaşadıklarımı sonra gene yazarım. By faili meçhul.

Bir cevap yazın